UZAKTAN EĞİTİM MİMARLIK FAKÜLTESİ İLKE KARARLARI

Değerli Öğretim Üye ve Yardımcılarımız,

Değerli Öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitime dair Fakültemiz ve Bölümlerimizin birlikte aldığı ilke kararları aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla,

YTÜ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

UZAKTAN EĞİTİM MİMARLIK FAKÜLTESİ İLKE KARARLARI
  1. Teorik dersler yaz okuluna bırakılmayacak şekilde dersin gün ve saatinde Öğrenme Yönetim Sistemi (onlinekampus.yildiz.edu.tr) üzerinden senkron olarak yapılacaktır.
  2. İçinde bulunduğumuz koşullarının belirsizliğinden dolayı uygulamalı dersler, mümkün olduğunca bahar dönemi içinde, dersin gün ve saatinde Öğrenme Yönetim Sistemi (onlinekampus.yildiz.edu.tr) üzerinden senkron olarak veya öğretim üyesinin uygun gördüğü diğer sistemler üzerinden yapılmaya çalışılacaktır. Hangi uygulamalı derslerin yaz okulunda yapılacağının kararı, bölümler tarafından verilecektir.
  3. Mağduriyet yaşayan öğrencilerimiz için teorik dersler de yaz okulunda bölümlerin kararı doğrultusunda açılacaktır.
  4. Staj konusundaki kararlar gelişmelere göre netlik kazanacak ve ilan edilecektir.