Uzaktan Eğitim Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz gibi dünyaca ve ülkece çok zor bir döneme tanıklık ediyoruz. Bu dönemde anlayış, hoşgörü ve işbirliğine her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Üniversitemiz tüm birimleri ile eğitim-öğretim sürecimizin aksamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında bir çoğumuz için yeni olan Uzaktan Eğitim Sistemi ile tanıştık. Süreç içerisinde aksaklıklar olabiliyor. Aksaklıkları her zaman daha iyiye gitmek için bir araç olarak görmeye çalışıyoruz.

Bu bağlamda son iki günün uzaktan eğitim deneyimlerinin ardından bugün sistemin güncellenmesi ile bir adım daha atılmış oldu. 25 Mart 2020 tarihinden itibaren sisteme sadece akademisyenler giriş yapacak, giriş yaptıkları anda da sizlerin std.yildiz.edu.tr uzantılı e-postalarınıza gelecek link ile derslere katılım sağlayabileceksiniz. Sizlere mail ile ulaşması gereken linklerin ulaşmadığı ve şifreleriniz ile iligli sorun yaşadığınız durumlarda lütfen aşağıda bize bildirilen yolu izleyerek ilerleyin.

Şifrenizi unuttunuz veya Şifre sorununuz devam ediyorsa ogr-posta@yildiz.edu.tr eposta adresine ,  “Ad soyad/Okul numarası/ TC Kimlik numarası/kullanıcı adı” şeklinde yazıp,  TC veya okul kimliğinizin ön yüzünü tarayarak ekleyip ,  “öğrenci eposta şifre sıfırlaması” konu başlıklı eposta gönderiniz.

Sevgili öğrencilerimiz, kendinizi korumanızı, önlemlerinizi almanızı ve çok dikkatli olmanızı diliyor hepinizi sevgi ile kucaklıyoruz.

YTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı