ÇALIŞTAY VE SERGİ DUYURUSU

TÜBİTAK 1003 Öncelikli Alanlar Programı tarafından desteklenen ve Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ana proje yöneticiliğinde, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi ile İzmir Demokrasi Üniversitesi alt proje yürütücülüğünde devam eden “Kapsayıcı Kent için Sosyal İnovasyon” konulu projenin çalıştay ve sergisi 3 Şubat 2020 tarihinde 13.00 – 18.30 saatlerinde YTÜ Oditoryum ’da gerçekleştirilecektir. Söz konusu çalıştayda ülkemizde Göç ve Kapsayıcı Kent konularında ilk kez uygulanan “Yaşayan Laboratuvar” çalışmaları ile proje veri tabanının web tabanlı CBS uygulamasında analiz edilebilmesine ve online toplulukların kurulabilmesine olanak sağlayan “GeoHUB Açık Veri Portalı” tanıtılacağı çalıştaya, tüm öğretim üye ve yardımcılarımız davetlidir.

Çalıştay programı için tıklayınız.