Urbanistanbul başlıklı yaz dersi, 23 Temmuz gününe kadar Fakültemizde devam ediyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi ile, University of Colorado, College of Architecture and Planning  işbirliği ile verilmekte olan “Urbanist’anbul” başlıklı yaz dersi, 23 Temmuz gününe kadar Fakültemizde devam ediyor.  Colorado Üniversitesinden Prof.Dr. Fahriye Sancar ve Yıldız Teknik Üniversitesi emekli öğretim üyelerinden Prof.Dr. Ayşe Zekiye Abalı’nın yönetimindeki derse, YTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık ve Şehircilik bölümü öğretim üyeleri çeşitli biçimlerde katkı sağlamaktadır.  Bu kapsamda 11 Temmuz günü Alpay Aşkun Salonunda Prof.Dr. Zeynep Enlil İstanbul’un tarihsel gelişimini anlatan bir konferans verecektir.  23 Temmuz günü yapılacak son değerlendirmede Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Soygeniş ve diğer YTÜ öğretim üyeleri jüri üyesi olarak görev alacaklardır.