TÜBİTAK Proje Eğitimi

Tübitak Proje Eğitimi ile ilgili bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Y.T.Ü. Mimarlık Fakültesi Dekanlığı

Mimarlık Fakültesinin Sayın Öğretim Elemanları,

Yıldız Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde (Beşiktaş, Yıldız-SEM ve Proje Destek Ofisi, PDO), 17-19 Ocak 2014 (üç gün), 09.30-17.OO saatleri arasında , Tübitak Projeleri hazırlama eğitimi verilecektir.  Eğitime başvuru koşulları aşağıda verilmiştir.

1. Doktora çalışmalarında sona yaklaşmış olmak (Doktora yeterlilik sınavını geçmiş olan  öğrenciler veya araştırma görevlileri, daha önce herhangi bir TÜBİTAK projesi başvurusu yapmamış öğretim elemenları başvuruda bulunabilirler.)

2.   Araştırmacı Bilgi Sistemine (ARBİS) kayıtlı olmak (Henüz kaydı olmayan kişiler kayıt olduktan sonra başvuruda bulunabilirler.)

Eğitimle ilgili ayrıntılı bilgi YTÜ'nün web sayfasında yer almaktadır. Mimarlık Fakültesinin bu etkinlikte yer alması özellikle genç arkadaşlarımız açısından çok yararlı olacaktır.

İyi çalışmalar dilerim,

Prof. Dr. Gülay ZORER GEDİK