Sergi Daveti

YTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2013-2014 Güz ve Bahar Yarıyıllarında Planlama 7 ve Planlama 8 Stüdyo projeleri kapsamında Edirne İli ölçeğinde yapılan Mapping Cross-Border City: Edirne –Sınır Kentini Haritalandırmak Sergisi;14.04.2014 tarihinde Environmental  Systems Research Institute (ESRI) Eğitim Sorumlusu Dr. Michael Gould ve ESRI Türkiye Eğitim Koordinatörü Fatih Ocak Saat 10.00’da Alpay Aşkun Salonu’nda bir sunum gerçekleştireceklerdir. Bu sunumların sonrasında YTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2013-2014 Güz ve Bahar Yarıyıllarında Planlama 7 ve Planlama 8 Stüdyo projeleri kapsamında Edirne İli ölçeğinde yapılan öğrenci çalışmalarının sunulacağı bir “Mapping Cross-Border City: Edirne –Sınır Kentini Haritalandırmak” isimli sergi düzenlenecektir.

Bölümümüz öğrencileri tarafından hazırlanan bu sergi ve öncesindeki sunumda sizleri aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Hüseyin CENGİZ