KONFERANS DUYURUSU

Değerli Öğretim Elemanlarımız ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz ile İspanya Universitat Politecnica De Catalunya - Escola Tecnica Superior d’Arquitectura de Barcelona - ETSAB arasında ERASMUS Değişim Programı kapsamında gerçekleştirilmiş olan anlaşmaya göre, adı geçen üniversitenin öğretim üyelerinden olan Prof. Josep M. Fort“Mediterranean Context of Barcelona:  Its Evolution and Its Architecture” konulu bir konferans vermek üzere Fakültemizi ziyaret edecektir. 1 Mart 2016 Salı günü, 10.00 – 12.00 saatleri arasında; Alpay Aşkun Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan konferansa tüm öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız davetlidir.

Saygılarımızla,

Y.T.Ü. Mimarlık Fakültesi Dekanlığı