DAAD Yaz Okulu

2012 yılından bu yana Yıldız Teknik Üniversitesi olarak Siegen Üniversitesi, İstanbul Teknik, Pamukkale, Aydın, Yeditepe Üniversiteleri ile Port Said ve Suez Canal Üniversiteleri ile birlikte düzenlediğimiz DAAD-German-Arab-Türkish Dialogue Projesi’nin “Climate Change” konulu Yaz Okulu’nunun bu yılki konusu ''The Effect of Climate Change on Water Resources''olarak belirlenmiştir. Alman, Mısırlı ve Türk öğrencileri ile öğretim üyelerinin katılacağı “DAAD Yaz Okulu” Yıldız  Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Alpay Aşkun Konferans Salonu’nda 25 Ağustos’da saat 9.00-16.00 arasında gerçekleştirilecektir.

Bu yaz okulunda 30 'un üstünde bildiri sunulacak ve Siegen Üniversitesi’nden Prof.Dr.R.Herrmann, Dr.D.Fox,Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof.Dr.Semra Atabay ve Yard. Doç.Dr.Ebru Seçkin, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Prof.Dr.Remzi Karagüzel, Pamukkale Üniversitesi’nden Prof.Dr.Halil Kumsar ile Port Said Üniversitesi’nden Prof.Dr.Mohamed El Gendy ve Suez Canal Üniversitesi’nden Prof.Dr.M.Ahmed Mohamedien tartışmacı olarak katılacaklardır.