Betonik Fikirler Yarışması'nda öğrencilerimiz birincilik ödülü aldı.

Akçansa'nın, üniversite öğrencilerinin iş yaşamına uyumunun kolaylaştırılması, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaları ve eğitimini aldıkları alana değer katmaları amacıyla düzenlediği 'Betonik Fikirler Proje Yarışması'nın finalistleri, 12 Mayıs 2011 Perşembe günü Sabancı Center'da düzenlenen bir törenle açıklandı. Değerlendirme sonucunda, 2. Betonik Fikirler Proje Yarışması'nda birinciliği Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, ikinciliği Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği, Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği ve İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü öğrencileri elde etti. Üçüncülük ödülünü ise  İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencilerinden ve Mimari Tasarım, Çevre Kontrolü ve Yapı Teknik Bölümü öğrencilerinden oluşan iki grup paylaştı.

Birincilik ödülü kazanan aşağıdaki fakültemiz öğrencilerini kutluyoruz:

08071001 ALİCAN IŞIN

08071104 ZEYCAN GÖKÇE ABAY