AESOP KALİTE SERTİFİKASI

Değerli Öğretim Elemanlarımız,

Avrupa Planlama Okulları Birliği ( AESOP-Association of European Schools of Planning) Şehir ve Bölge Planlama Bölümümüzün Kentsel Dönüşüm ve Planlama Yüksek Lisans Programına "AESOP Kalite Sertifikası" verilmesini uygun görmüştür.

25 Ocak 2016 tarihi itibariyle verilen bu sertifika, programın altı yıl süreyle "AESOP Sözleşmesinde belirtilen planlama eğitiminde Avrupa kalite standartlarına uygunluğunu ve yanısıra eğitim ve öğretim sürecinde etkin bir uluslararasılaşma boyutunu sağladığını belgelendirmektedir".

Fakültemizin gelişiminde önemli bir adım olarak gördüğümüz bu sertifikayı aldığı için Şehir ve Bölge Planlama Bölümümüzü kutlar, diğer programlar için de benzer sertifikaların alınması dileğiyle, emeği geçen öğretim üyelerimize teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Prof. Dr Nuran KARA PİLEHVARİAN