9.PROSteel, Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması Sonuçları

9.PROSteel, Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması'nda ( www.prosteel.org ) Fakültemiz Mimarlık Bölümü öğrencileri 3. Ödül ve Borusan Özel Ödülünü kazanmışlardır.

Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

YTÜ Mimarlık Fakültesi Dekanlığı

3. Ödül

07312 rumuzlu Davutpaşa'da Sport Center Plus projesi ödül kazanmıştır.

PROJE GRUBU

Abdulkerim Gündüz Yıldız Teknik Üniversitesi / Mimarlık
Yasin Saraç Yıldız Teknik Üniversitesi / Mimarlık
Abdullah Tarık Taşdemir İstanbul Teknik Üniversitesi / İnşaat Mühendisliği

Borusan Özel Ödülü

13267 rumuzlu Kapalı Spor Salonu Tasarımı projesi ödül kazanmıştır.

PROJE GRUBU

Gencay Çubuk Yıldız Teknik Üniversitesi / Mimarlık
Tolga Karakayalı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi / Mimarlık
Nurgül Çelik Yıldız Teknik Üniversitesi / Mimarlık
Can Ulukapı İstanbul Teknik Üniversitesi / İnşaat Mühendisliği

PROSteel 2011 seçici kurulu: Yük. Müh. Mimar Cafer Bozkurt; Y. Müh. Mimar Tuncer Çakmaklı; Mimar Bünyamin Derman; Dr. Y. İnş. Müh. Selçuk İz; Yük. Müh. Mim. Yaşar Marulyalı; Prof. Dr. Y. Müh. Mimar Hasan Şener; Prof. Dr. Y. İnş. Müh. Nesrin Yardımcı

Ödüller 21 Nisan 2011 Perşembe günü İstanbul’da Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenlenecek törende sahiplerini bulacak. Tören 21 Nisan 2011’de saat 18.00’de yarışma sürecinin, ödül alan projelerin jüri üyeleri ve öğrenciler tarafından tartışılacağı bir kolokyum ile başlayacak ve saat 19.00’da ödül töreni ile sona erecek. Ödül törenine katılan tüm projelerin sergisi de kolokyum ve ödül törenine eşlik edecek.