2018 - 2019 BAHAR YARIYILI BİTİRME ÇALIŞMALARII SERGİSİ AÇILIŞI

Y.T.Ü. Davutpaşa Tarihi Fırın Kültür ve Sanat Tasarım Merkezi 5 Temmuz Cuma günü Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Göksel Ağargün, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, İnşaat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Vahap Engin Gülal, Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Gülay Zorer Gedik, Sanat Tasarım Fakültesi Sanat Bölümü Başkanı Prof. Dr. İlhan Özkeçeci, Mimarlık Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Çiğdem Polatoğlu, Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İclal Dinçer, Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Gökçe Tuna Taygun, Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Elif Örnek Özden, Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarımız ve sevgili öğrencilerimizin katılımıyla ve 2018 - 2019 Bahar Yarıyılı Bitirme Çalışmalarının Sergisi ile açılmıştır.